Dacă nu sunteți 100% mulțumit/ă de produsele achiziționate din magazinul nostru online, le puteți returna gratuit în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării, iar noi vă vom returna suma platită de dumneavoastră minus cheltuielile de transport achitate initial.


Dreptul de retragere

1.1. Conform legislației în vigoare, O.U.G. 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage din contractul de cumpărare în termen de 14 zile calendaristice, fără a fi nevoie să justificați decizia.
1.2. Perioada de retragere începe de la primirea produsului comandat de către dumneavoastră
1.3. Pentru a exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați prin e-mail la adresa contact@raizel.ro , telefonic la numarul 0753016999 sau prin intermediul formularului de contact disponibil pe website, cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract.
1.4. Produsele trebuie returnate în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ne-ați notificat intenția de retragere. Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de către Raizel.ro.

** Returul este gratuit doar daca produsele sunt trimise cu firma de curierat cu care colaborăm (Urgent Cargus si Sameday) si nu prin intermediul altor firme de curierat preferate de catre client.

** Returul este gratuit doar pentru prima comanda returnata. Pentru a doua cerere de retur se va aplica tariful standard de 16 lei.


Condițiile de returnare

2.2. Produsul/produsele pe care doriți să le returnați trebuie să fie în ambalajul original împreuna cu accesoriile/cadourile primite inițial, fară să prezinte modificări fizice, semne de purtare sau defecțiuni.


Procesul de rambursare

3.1. După ce primim produsele returnate și verificăm că respectă condițiile menționate, vom efectua rambursarea contravalorii produselor, cu excepția costului de livrare achitat inițial.

3.2. Rambursarea banilor se va face în contul bancar specificat de dumneavoastră, în termen de 1-5 zile lucrătoare de la recepționarea coletului-retur.


Informatii necesare pentru retur:

  1. Motivul returnării (optional)
  2. Numele/codul produsului pe care doriti sa il returnati
  3. Specificati optiunea dorita pentru returnare:
    1. Preluare colet-retur de catre curier de la adresa din comanda
    2. Predare personala colet-retur la locker EASYBOX -> Completează formularul de retur de la acest link https://return.sameday.ro/raizel și folosește codul PIN generat pentru a preda coletul la easyobx-ul dorit
  4. Cand doriti sa vina curierul sa ridice coletul retur (doar daca ati optat pentru ridicare de la adresa din comanda)
  5. Contul bancar in care doriti sa vi se restituie contravaloarea produsului returnat

După ce trimiteti detaliile pentru retur, vă rugăm să ambalați produsul corespunzator (preferabil într-o cutie de carton) pentru a evita deteriorarea acestuia în timpul transportului și să printați eticheta cu AWB-ul pe care o primiti pe email în urma procesarii cererii de retur.


Pentru orice întrebări, nelămuriri sau pentru a notifica retragerea dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@raizel.ro , telefonic la numarul 0753016999 sau prin intermediul formularului de contact disponibil pe website.